Biotehniški center Naklo, Srednja šola

Vertical Tabs

O šoli

Center je sestavljen:

  • srednja šola s pestro paleto izobraževalnih programov,
  •  višja šola,
  • medpodjetniški informacijski center.

Na šoli je 78 zaposlenih, od tega trije vodstveni delavci, 60 strokovnih delavcev, 4 administrativni delavci ter 11 tehničnih delavcev.

Poleg rednega pouka za naše dijake pripravljamo tudi:

  • zanimive tabore,
  • ekskurzije,
  • izmenjave dijakov z drugimi šolami v Sloveniji in v tujini,
  • krožke,
  • tekmovanja,
  • raziskovalne naloge.

Pouk vsako leto jesni in spomladi popestrijo zanimivi projektni dnevi. Našim dijakom želimo pomagati pri načrtovanju in uresničevanju zastavljenih cijev zato smo vključeni v projekt mapa učnih dosežkov.

V vizijo srednje šole smo zapisali:

»Želimo si, da bi bila naša šola najboljša, da bi bila to šola brez porazov. Vsak dijak bi po zaključku šolanja vedel, v čem je dober, kakšne talente in sposobnosti ima. S tem bi mu dali popotnico, da bi lahko postal, kar koli si želi.« Revolucija učenja

Biti želimo kvalitetna izobraževalna, raziskovalna in razvojna ustanova, ki postavlja v ospredje občutek za naravo, skrb za pridelavo in predelavo zdrave hrane ter skrb za urejenost okolja v sodelovanju z gospodarstvom.

Spodbujati želimo podjetnost in inovativnost ter skrbeti za osebni razvoj in prijazno delovno okolje zaposlenih.

Pomeni biti stalno gibalo sprememb, novosti. Pomeni spremljati svoje delovanje, se nenehno izboljševati. Pomeni skrbeti za kakovost.

Pomeni razvijati spoštljive medčloveške odnose. Pomeni prisluhniti sodelavcu, dijaku, študentu, staršem, sočloveku.

Se skupaj učiti. Se skupaj veseliti, skupaj iskati in odkrivati nove talente, skupaj načrtovati prihodnost. In ob pomembnih trenutkih počakati, se umiriti, imeti čas za premislek.

Šole znotraj šolskega centra
Prometne posebnosti: 

Opis poti: Iz smeri Ljubljana po avtocesti: Na odcepu Kranj zahod zavijete iz avtoceste desno in se peljete proti Naklu. V Naklem nadaljujete pot naravnost  do prvega odcepa (približno 1km). Zavijete desno pod avtocesto in takoj  od podvoza še enkrat desno. Peljete se še približno 300m ter zavijete levo na parkirišče šole. Iz smeri Ljubljana po stari cesti:  Skozi Kranj peljete naprej proti Gorenjski. Na križišču, kjer se cesta desno odcepi na avtocesto, nadaljujete pot proti Naklem. V Naklu nadaljujete pot naravnost približno 1km do prvega odcepa. Zavijete desno pod avtocesto in takoj od podvoza še enkrat desno. Peljete se še približno 300m ter zavijete levo na parkirišče šole. Iz smeri Gorenjska po avtocesti: Na odcepu Kranj zahod zavijete iz avtoceste levo in se peljete proti Naklu. V Naklu nadaljujete pot naravnost približno 1km do prvega odcepa. Zavijete desno pod avtocesto in takoj od podvoza še enkrat desno. Peljete se še približno 300m ter zavijete levo na parkirišče šole.

Kje smo: 

Naslov

Strahinj
99
4202
Naklo
T: 
04 277 21 11
F: 
04 277 21 18