Gastronomija (PTI)

Vertical Tabs

Osnovni podatki
Strokovni svet: 
Strokovni svet RS za poklicno in strokovno izobraževanje
Naziv poklicne / strokovne izobrazbe: 
gastronomski tehnik / gastronomska tehnica
Trajanje: 
Letniki: 2
Kraj izvajanja: 
Ljubljana
Termin: 
29.9.2014-22.5.2015/Ljubljana
Potrebna izobrazba: 
Najmanj 3-letna poklicna šola;
Psihofizične sposobnosti: 
zdravniško spričevalo
Tuji jeziki: 
angleščina 1. tuj jezik, nemščina 2. tuj jezik
Pogoj za vpis: 
Najmanj 3-letna poklicna šola, zdravniško spričevalo, angleščina 1. tuj jezik, nemščina 2. tuj jezik, končano srednje poklicno izobraževanje po programu gostinska dela - kuhar, natakar, kuhar-natakar, gastronomske in hotelske storitve - gastronom/hotelir